PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021 (actualitzat el 11/06)

 

Benvolgudes famílies.

Aquí podeu trobar informació OFICIAL actualitzada del procés de preinscripció A MIDA QUE ARRIBIN NOVES INFORMACIONS LES PODREU TROBAR EN AQUEST MATEIX ESPAI. Llista de barem provisional, pendent de reclamacions. (Darrera actualització, 11 de juny).

 

Benvolgudes famílies.

Aquí podeu trobar informació OFICIAL actualitzada del procés de preinscripció, A MIDA QUE ARRIBIN NOVES INFORMACIONS LES PODREU TROBAR EN AQUEST MATEIX ESPAI (darrera actualització, 11 de juny).

 

PUBLICACIÓ LLISTA BAREMADA. PROVISIONAL. 

ELS NOMS DELS NENS I NENES S'HAN SUBSTITUÏT PER LA PRIMERA SÍL·LABA DE NOM I COGNOMS.

 

LLISTA BAREMADA ordenada amb puntuació (11 de juny), AQUÍ

 


PROCÉS PREINSCRIPCIÓ. 2020-2021.

 

 • La preinscripció telemàtica (sense presència al centre) serà durant el període del 13 de maig al 22 de maig. La informació sobre aquesta forma de preinscripció la podeu trobar a la web http://queestudiar.gencat.cat/ca/index.html

 • La preinscripció presencial a l'escola es podrà fer només els dies 19, 20 i 21 de maig.

 • Cal demanar cita prèvia a l'APLICATIU  que ja està en funcionament o al número de telèfon de l'escola: 938490362 en l'horari establert. 

 • Horari d'atenció a les famílies. 9:00h a 13:30h. Només dies laborables (el dia 22 de maig és festiu a Canovelles). 

 • Documentació que s'ha de presentar:

  • Full de preinscripció omplert. El model el podeu trobar aquí.

   • Si no podeu imprimir el full d'inscripció a casa, el podeu passar a recollir a partir del dijous de 10h a 13h per l'escola. També el podeu trobar a l'Oficina de Matriculació Escolar de Canovelles (biblioteca Frederica Montseny) demanant cita prèvia al 93 861 89 83.
  • Documentació identificativa. DNI/NIE (i còpia) de la persona sol·licitant. Aquesta ha de ser el pare, mare o tutor/a.

  • Llibre de familia i còpia de tots els fulls.

  • Quan el domicili habitual que s'al·lega no coincideix amb el del DNI, amb el de la targeta de residència on consta el NIE o es tracta de persones estrangeres sense NIE, certificat o volant municipal de convivència de l'alumne o alumna, on ha de constar que conviu amb la persona sol·licitant.

  • DNI de l'alumne si té.

 • Documentació per obtenir la puntuació dels criteris generals.

  • Germans matriculats al centre (40 punts). No cal presentar res.

  • Viure a Canovelles (30 punts). Cal tenir el DNI o certificat de convivència que ho demostri. Quan, per aquest criteri es considera el domicili del lloc de treball (20 punts), s'ha de presentar el contracte laboral o un certificat emès a aquest efecte per l'empresa. Mai puntuen conjuntament viure i treballar a Canovelles.

  • Renda anual de la unitat familiar en el cas que el pare, la mare, el tutor o tutora, o el guardador o guardadora, siguin beneficiaris de l'ajut de la renda garantida de ciutadania (10 punts). Cal presentar l'acreditació de ser beneficiari o beneficiària de la prestació econòmica de la renda garantida de ciutadania.

  • Discapacitat (igual o superior al 33%) de l'alumne o alumna, el pare o mare, o el germà o germana (10 punts). Cal presentar El certificat o la targeta acreditativa (i còpia) de la discapacitat de la persona que n'al·lega la condició emès pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o organismes competents d'altres comunitats autònomes. Si és el cas, el document acreditatiu  (i còpia) de ser beneficiari d'una pensió d'incapacitat permanent de grau total o de gran invalidesa i els de les classes passives que tenen reconeguda una pensió de jubilació o de retir per incapacitat permanent per al servei o inutilitat.

 • Documentació per obtenir la puntuació del criteri específic.

  • L'alumne o alumna forma part d'una família nombrosa o monoparental (15 punts). El títol de família nombrosa o monoparental vigent (i còpia).

 Si voleu més informació sobre la nostra escola, podeu visitar a l'apartat documents el nostre Projecte Educatiu. A més d'altres documents oficials. També us convidem a visitar les pàgines web específiques i el nostre compte d'instagram.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre el procés de preinscripció us podeu adreçar al nostre compte de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al número de telèfon 938490362 de dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h. 

 Codis dels centres.

 

ESCOLA JOAN MIRÓ 08037917
ESCOLA ELS QUATRE VENTS 08064805
ESCOLA CONGOST  08039677
ESCOLA JACINT VERDAGUER 08015351
INSTITUT BELLULLA 08046864
INSTITUT DOMUS D'OLIVET 08072383

 

 

 

 

 

 

 

Oferta de places a la preinscripció 2020-2021. El Departament d'Educació, ens ha comunicat que només es pot consultar en aquest enllaç.

Les vacants provisionals pel curs 2020-2021 són:

P3 23
P4 0
P5 0
1r 0
2n 0
3r 0
4t 1
0
0