WEB MIRÓ DESDE CASA

Us presentem la web que farem servir al llarg d'aquests dies per tornar a tenir contacte amb les famílies de la nostre escola.Podeu accedir desde aquest enllaç o bé directament desde la nostra web principal (www.escolajoanmiro.com) https://sites.google.com/escolajoanmiro.com/mirodesdecasa/home

En aquesta web anirem penjant propostes perquè les nenes i els nens puguin anar treballant desde casa. Trobareu una pàgina per cada classe i unes altres genèriques: Educació Física, Música, Anglès i ‘Leer da sueños’. En aquesta darrera trobareu llibres llegits per compartir en família.

El Joan Miró, més que mai, vol estar al vostre costat en aquests dies tan difícils, per això hem dissenyat aquesta web amb el propòsit de crear vincles amb vosaltres a partir de propostes i intercanvis de tasques, vídeos, jocs, reflexions, etc.

Els infants són el nostre tresor i hem de continuar construint el seu futur superant les dificultats que se'ns presenten. No podem perdre el temps ni les oportunitats. És molt important que entre tots ens esforcem per superar les dificultats que aquest ensenyament a "distància" ens presentarà. Estem segurs que entre tots i totes ho aconseguirem.

Podeu veure aquí totes els imatges.