MUSIQUEM.

Famílies, gran notícia! Estem molt contents d’anunciar-vos que iniciem MUSIQUEM, un ambiciós projecte musical del Joan Miró!

 

Musiquem és part de Línia Miró i neix per ser un espai musical extraescolar destinat a apropar i fer gaudir la música a tota la família. La primera fase del projecte s’iniciarà aquest curs amb aquestes tres activitats d’iniciació musical:

  • Musiquem petits (de P4 a 2n). Dijous 16.30 a 17.45h
  • Musiquem grans (de 3r a 6è). Dimarts 16.30 a 17.45h
  • Coral d’adults, per a treure el músic que tots i totes teniu a dins! Dijous 15.30 a 16.30hEsperem que Musiquem tingui una gran acollida per part vostra, i que us engresqueu i motiveu als vostres fills i filles a participar. Amb aquesta bona rebuda que de ben segur tindrà el projecte, tenim prevista fer un segona fase de Musiquem al curs 2018-2019 on pretenem incrementar les activitats (fer més grups amb diferents nivells) i a més poder arribar a oferir classes col.lectives d’instrument (com guitarra)

 

Com veieu volem arribar a la creació d’una petita escola de música al Joan Miró!! Entre tots ho farem possible!

 

Tenim la gran sort de comptar amb un gran professional amb una àmplia experiència i formació musical, i que a més té moltes ganes d’iniciar amb nosaltres el projecte Musiquem. És el Miquel Fernández Beltrán. Ell serà l’encarregat de dissenyar i liderar les activitats, així com de coordinar-se amb l’escola. En Miquel té una extensa formació musical (graduat en musicologia, professor de guitarra i cant,...) i ha participat en múltiples projectes musicals. Entre d’altres, forma part del grup vocal IN CRESCENDO, guanyadors del programa de TV3 OHD. Us recomanem que hi feu un cop d’ull al you tube, són fantàstics!

 

Les classes es faran a l’aula de música de l’escola i es començaran la primera setmana d’octubre. Les inscripcions estan ja obertes a Academia Universal de Canovelles. Podeu informar-vos allà o a l’escola.

 

Per acabar us recordem que ens retrobem el dijous dia 7 de setembre a les 18.00h a Can Palots. Hem demanat la sala gran perquè estem segurs que hi assistireu tots i totes!

Tractarem temes de màxim interés per tota la comunitat educativa del Joan Miró.

Us desitgem un estiu ple d’experiències!

 

Bones vacances