L'escola Joan Miró al World Mobile Congress

El passat 1 de març, dintre de l'espectacular marc del World Mobile Congress, la nostra escola va tenir una presència important dintre de la jornada "Presentació Edu_Hack".

Concretament vam ser una de les quatre escoles de les que es va mostrar un vídeo del projecte que estem desenvolupant a partir d'una de les iniciatives de mSchools. L'organització del WMC conjuntament amb el departament d'Ensenyament i l'ajuntament de Barcelona han fomentat el treball entre diferents centres educatius a partir d'una sèrie de propostes que tenen en comú l'ús de les noves tecnologies i la seva repercusió a l'entorn educatiu.

La iniciativa que estem desenvolupant a nivell de tot el centre és la de #Minecraftegem un edifici singular. Com us vam mostrar en una entrada anterior, consisteix en escollir un edifici significatiu del nostre entorn i crear una rèplica en l'entorn "sandbox" de Minetest. L'edifici escollit ha estat l'ermita de Sant Fèlix. L'hem mesurat, hem fet plànols, una web.... i el que és més important, hem involucrat a gran part dels alumnes del centre en un projecte comú i especialment motivant per les seves característiques.

Hem d'agraïr especialment la col·laboració i guiatge del Carles Ceacero, mestre de l'escola Pereanton, dinamitzador i creador de la proposta i de les companyes de l'escola Sant Gervasi de Mollet que també han dut a terme aquesta iniciativa en el seu centre i amb les que vam participar de la presentació al WMC.

 

Imatges

Vídeo projectat a la jornada.