Xerrada sobre l'avaluació amb les famílies

Primera sessió informativa escola-famílies

 

El passat dijous 15 de desembre vam fer la primera sessió informativa família-escola. L’eix principal de la mateixa era parlar sobre el nou decret d’avaluació que marca el Departament d’Ensenyament ja que pensem que és imprescindible que les famílies conegueu la nova manera d’avaluar que s’ha d’aplicar al sistema educatiu.

 

 

En primer lloc, volem tornar a agrair la seva assistència a totes les famílies que ahir van anar a la sessió. Creiem que aquestes xerrades informatives són molt profitoses i que permeten interactuar a tota la comunitat educativa. Pensem fer-ne d’altres més endavant, esperant que es vagi creant una cultura d’escola i que cada cop participeu més famílies.

 

En aquest article teniu els links per poder veure una part de la presentació que es fa fer servir com a guió. D’altra banda, durant la sessió es van fer tres preguntes que els assistents podien contestar anònimament a través del seu telèfon mòbil. Vam poder veure i analitzar les estadístiques que es generaven al mateix moment. Podeu veure aquí el resultat de les mateixes.

 

Resultat de les votacions.

Imatges de la jornada.

Presentació de la jornada.

 

Per últim dir-vos, tal com ho vam fer a la sessió, que el formador Gino Ferri, que ha estat assessorant al nostre centre, ens ha adoptat com a model de transformació d’aules. Així ara a les formacions que fa a d’altres escoles, mostra les fotografies de l’evolució de les aules del Joan Miró. Estem molt orgullosos i volem destacar que aquesta transformació que no hagués estat possible sense la col.laboració de les famílies.


Cultura d’escola, Línia Miró.