El racó cultural: llibres, música i jocs.

Us volem oferir algunes propostes de llibres, música i jocs per compartir amb els més petits de la casa. Podeu trobar-les al menú principal de color taronja que hi ha a la part superior de la pàgina web.

Esperem que gaudiu molt en família!

Hi ha tres seccions: Llibres, música i jocs.

LLIBRES:  en aquesta secció proposem llibres que ens agraden, i que, a més, sabem que agraden a molts nens i nenes.

Ens centrem especialment en àlbums il·lustrats que són publicacions amb poc text i molta part visual. Creiem que són ideals per compartir en família. És una bona forma d’introduir als més petits en el meravellós món dels llibres. Als pre-lectors els podem explicar la història, i els nens i nenes que ja llegeixen poden llegir-la amb nosaltres. I amb tots ells podem parlar sobre el que ha passat, sobre els personatges, sobre els seus sentiments,...

Podem fixar-nos en les il·lustracions, que són part imprescindible en la narració de la història. I, fins i tot, animar-nos i aprofitar per fer petites representacions. 

MÚSICA: en aquesta secció us proposem audicions per compartir a casa. Enregistraments de cançons infantils, però també audicions de música clàssica i algun cd d’algun grup actual enfocat al públic infantil.

JOCS: Agrupem en aquesta secció les propostes més lúdiques. Us proposem jocs de diferents tipus i per a totes les edats. Podeu trobar jocs de cartes, de construcció, d'enginy,...

Anirem incrementant les propostes paulatinament. Esperem que les trobeu interessants!

Us recordem que podeu veure aquestes recomanacions al nostre twitter @escolajoanmiro amb el hastag #MiróRecom.